Redskins ramt på skadesfronten
Illustration
Spil

Redskins ramt på skadesfronten

Normalt holder de sig til tre forslag, men denne søndag har vores NFL-eksperter krydret det med to forslag fra én af kampene

Søndag 19.00
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts (7-0) 2, 2 bolde
Odds 2,04 Unibet
Jacksonville Jaguars – Indianapolis Colts, Over 3 TD Colts, 2 bolde
Odds 2,62 Bet365

Colts er efter to kampe0-2, efter nederlag i første runde til Super Bowl finalisterne fra sidste år, Denver, som de tabte 24-31 til, og i sidste uge tabte de så en tæt hjemmekamp, til Philadelphia med 27-30.

Nu har de for alvor fået kniven for struben, inden søndagens divisionsopgør i AFC Syd. De nærmeste konkurrenter i divisionen Houston 2-0 mens Tennessee 1-1, og dagens modstander fra Jaguars, er ligesom Colts 0-2. 

Derfor vil det med et nederlag og 0-3 være en katastrofal sæsonstart for Colts, der i sidste sæson nåede til divisionsslutspil runden. Jaguars startede ellers sæsonen med en flot 17-0 halvlegsføring i Philadelphia, men i 2. Halvleg blev de løbet over ende og måtte forlade banen, med et 34-17 nederlag.

I sidste uge var Jacksonville så på besøg i hovedstaden, hvor Redskins smadrede dem. På trods af en tidlig skade til quarterback RG3, kørte Washington dem over og vandt hele 41-10.

De tre seneste opgør disse to hold imellem, er vundet af Colts med en margin på henholdsvis, 20, 34, og 17 point. Colts offensiv har virket uhyggelig, og med fem kastede touchdown (TD) i de to første kampe, kan det blive hård kost for Jaguars forsvar, at holde A. Luck nede, over 4x15 minutter. Samtidig har Jaguars haft problemer med at producere yards selv, så alt peger i en komfortabelt Colts sejr.

Vi vælger to spil på denne kamp, vi kan frygte for Jaguars, og deres fans, at de ganske enkelt bliver revet midt over af denne eksplosive Colts offensiv, derfor tror vi også at Colts laver over tre TD, I tre af de seneste fem indbyrdes opgør i Jacksonville, har Colts lavet over tre TD.

Søndag 19.00
St. Louis Rams – Dallas Cowboys 2, 2 bolde
Odds 1,85 Tipico

Sæson efter sæson, tror man på Dallas, i bund og grund burde man lade dem ligge. Men som sagt så mange gange før, så frister oddset over fornuften. Så med risiko for at fejlbette, går vi med Dallas nok engang, dog håber vi ikke at Romo og co., skuffer os……igen.

Dallas er startet 1-1, og har spillet fornuftigt football. Der har altid hvilet et kæmpe pres på quarterback Romo, men runningback D. Murray har spillet fremragende de to første kampe, og det har taget noget af presset for Romo. Murray har allerede løbet for 285 yards og lavet to toucdowns. På den anden side, står quarterback Shaun Hill, han har endnu ikke vundet over Dallas (0-2), hvor han både har tabt som Detroit og 49ers spiller, og vi tror heller ikke, tredje gang bliver lykkens gang.

Dallas har helt suverænt vundet de to seneste opgør mod Rams, med henholdsvis 31-7 i sidste sæson, og 34-7 i 2011. Så umiddelbart ser det ud til, at Rams ligger rigtig godt til Dallas, og den statistik tror vi på holder, og smider to bolde efter Cowboyerner.

Søndag 19.00
Philadelphia Eagles – Washington Redskins (0-6,5) 1, 2 bolde
Odds 1,90 Bet365

For første gang siden 2004, har Eagles muligheden for at starte sæsonen 3-0. Og muligheden burde være til stede, for en tredje sejr i rap, for Eagles. Redskins mistede deres stjerne quarterback RGIII i weekendens kamp, mod Jaguars, og en af deres bedste receivere DeSean Jackson hentet i Eagles blev også skadet, så det er et hårdt ramt Redskins hold, der gæster Philadelphia, der er dog en lille chance for at han spiller søndag.

Eagles har vundet ni af de seneste ti grundspilskampe, siden 3. nov. 2013, og i den periode har de vundet fem hjemmekampe, og tabt nul. De vandt begge interne divisionsopgør i sidste sæson mod Redskins. Før sæsonen var Eagles spået noget stort, de har allerede i deres to første kampe vist god moral, især i første runde hvor de var nede med 0-17 ved halvleg, hvorefter de vinder 34-17, ugen efter vinder de mod hjemmebane stærke Colts i Indianapolis.

Vi har stor fidus til Eagles, og med RGIII ude for Redskins, og med et højtscorende angreb, så burde Redskins sendes tilbage til hovedstaden med et nederlag på minimum en touchdown.