Hul på bylden: Beck er lettet
Illustration
Superliga

Hul på bylden: Beck er lettet

Silkeborg-angriber Morten Beck Andersen fik tirsdag eftermiddag endeligt scoret i denne sæson. Det skete, da Silkeborg slog FC Sønderborg med 7-0 i DBU Pokalturneringen.

Silkeborg-angriber Morten Beck Andersen har haft en hård start på livet i Superligaen med Silkeborg. Den 26-årige Silkeborg-spiller startede sæsonens første fem kampe uden at komme på tavlen, og i de sidste tre er han blevet indskiftet. Og det første mål mangler fortsat.

Men tirsdag aften var der lidt succes til angriberen, der i sidste sæson scorede 20 gange for Silkeborg i NordicBet Ligaen. Mod FC Sønderborg var angriberen på pletten i 7-0-sejren.

- Det var en forløsning, og det betød utrolig meget for mig personligt men ikke mindst holdkammeraternes reaktion på mit mål varmede, siger Morten Beck til mja.dk.

Indtil kampen mod FC Sønderborg var Emil Scheel den eneste fra Silkeborg, der havde scoret for holdet. Men i pokalkampen lavede Jeppe Illum hattrick, mens Nicolaj Agger scorede to gange. Emil Scheel scorede en enkelt gang.