Dagens Spilforslag - Onsdag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Onsdag

Begge hold til at score til odds 1,73 hos bet365, når Dortmund gæster Anderlecht, udgør dagens spilforslag

Onsdag 20.45
Anderlecht - Dortmund begge hold scorer, 3 bolde
Odds 1,73 Bet365

Det giver odds 1,73 hvis begge hold scorer i denne kamp. Det giver til gengæld maksimalt odds 1,70, hvis den går over 2,5 mål. Er sandsynligheden for en 3-0 sejr større, end et scenarie hvor begge får scoret? Det mener jeg ikke.

Hvad det så end siger om Arsenal, er det forbløffende, at Dortmund i deres tre kampe, siden de vandt 2-0 over The Gunners, har tabt 0-2 til Mainz, spillet 2-2 med Stuttgart og tabt 1-2 til Schalke. Faktisk er kampen mod Arsenal DEN ENESTE i denne sæson, hvor de har holdt nullet, og i fem af deres seks ligakampe har de lukket to mål ind. 

Nu er Anderlecht ikke frygtindgydende, men åbnede dog gruppespillet ved at hente 1-1 på udebane mod Galatasaray, efter føring på 1-0, og vi kan jo spørge FCK, hvor svært det er at komme til fadet dernede. Anderlechts fire seneste CL-kampe er dermed endt 1-1, 2-3, 1-3 og 1-1 mod PSG, Benfica, Olympiakos og Galatasaray. Kan de score mod disse fire, er der så ikke en chance mod Dortmund? Det skulle jeg mene, men Anderlecht har jo så heller ikke holdt nullet i deres seneste ni CL-kampe, hvorfor jeg forventer at se tyskerne på tavlen.

I Dortmunds seneste otte udekampe i gruppespillet har både ude- og hjemmehold scoret. Derfor er odds 1,73 meget fristende.

Hent din bonus på 1000 kroner her