Morgentips: Brøndby-fort, Sisto-sigte og skuffet FCK-back
Illustration
Superliga

Morgentips: Brøndby-fort, Sisto-sigte og skuffet FCK-back

Fredag tager os tilbage til en ægte fodboldweekend, hvor de nationale ligaer endelig er tilbage

Endelig...Superligaen er tilbage - det skal fejres med masser af gode historier fra og omkring landets bedste fodboldrække.
 

Fredagens vigtige historier:

Brøndbys fort indtages af de uovervindelige
Brøndby har vundet det tre seneste hjemmekampe, mens det kniber på udebane. På Brøndby Stadion bliver modstanderen søndag SønderjyskE, der ikke har tabt de seneste ni Superliga-kampe. Brøndby-træner Thomas Frank kommer med sin holdning til sit holds nuværende form og søndagens udfordring

Sisto vil til tops i DK inden udlandet
Pione Sisto er trods sine 19 år en lysende stjerne i Superligaen og har uden tvivl allerede masser af udenlandske øjne på sig i forhold til kommende transfervinduer. Men inden FC Midtjylland-topscoreren vil sigte mod nye og større udfordringer har han et arbejde at gøre færdig med Superligaens tophold.

Bengtsson skuffet over høsten i FC København
Pierre Bengtsson er om få uger fortid i FC København efter fire hele år i storklubben. Den svenske profils kontrakt udløber og selv om han har været glad for tiden i Danmark og København, er han alligevel ikke tilfreds med antallet af mesterskaber med FCK.   

Kampe vi ser frem til i dag: 
18.30: FC Vestsjælland - Randers FC (På tv: Tv3 Sport1)
 
20.30: Metz - PSG (På tv: Tv3 Sport2)

20.45: Athletic Bilbao -Espanyol (På tv: Canal 8)

Fik du læst?
Hvis ikke du allerede har læst den fremragende historie om den legendariske fodbold, der vender tilbage til Brøndby på søndag, ja så snyd ikke dig selv - klik her 

Fredags-kåring: Årets Mål?
Kvaliteten på optagelsen er ikke verdensklasse, men målet...