Flere klubber kigger på islandsk Superliga-profil
Illustration
Superliga

Flere klubber kigger på islandsk Superliga-profil

Randers FC's midtbaneprofil Elmar Bjarnason har kontraktudløb til sommer. Flere klubber er interesserede i spilleren, hvis agent først vil tale med Randers.

Elmar Bjarnason har været en af sæsonens helt store profiler i Randers FC. Midtbanemanden har spillet samtlige kampe for klubben i denne sæson, og det er første gang, at Colin Todd må se bort fra islændingen fredag aften, når Bjarnason er i karantæne i fredagens kamp mod FC Vestsjælland.

Det er ikke kun i Superligaen, at man har lagt mærke til Elmar Bjarnasons kvaliteter, for islændingen har også tiltrukket sig opmærksomhed fra udlandet. Og med kontraktudløb til sommer, overvejer islændingen sine muligheder. Det fortæller Elmar Bjarnasons agent Magnus Agner Magnusson.

- Vi skal snakke med Randers om fremtiden. Der har lige været landsholdspause, så om et par uger skal jeg til Danmark og mødes med Randers' sportschef Peter Christiansen. Bjarnason har været fremragende for Randers i denne sæson, og han spiller fast på både landsholdet og på klubholdet, der ligger i toppen af Superligaen. Der er klubber, som kigger på ham, men i første omgang sætter vi os sammen med Randers. Vi må se, hvad der sker, og så tager vi en beslutning derfra, siger han til tipsbladet.dk.

Elmar Bjarnason har været i Randers siden 2012, og han overvejer nu fremtiden.

- Det er klart, at når man spiller godt, kigger man sig omkring og overvejer sine muligheder. Bjarnason har fortjent interessen, for han har spillet godt, men der er ikke noget konkret endnu. Der er mange klubber, som spørger til mange spillere for tiden, fortæller Magnus Agner Magnusson.

Den islandske Randers-profil står konkret med tre muligheder på hånden: Han kan enten forlænge med Randers, blive solgt til vinter eller lade sin kontrakt løbe ud og gå gratis til en ny klub til sommer. Spørgsmålet er, hvad der er mest sandsynligt.

- Det er svært at sige. Vi afventer og ser, hvordan det forløber med Randers. Vi må se, hvad der sker efter vi har talt med klubben. Jeg tror, at Randers gerne vil forlænge, men tiden må vise, hvad det ender med, siger agenten.

Elmar Bjarnason er startet inde i alle kampe for Randers FC i denne sæson. Indtil videre er det blevet til tre scoringer for den islandske landsholdsspiller.