Claudemir venter på vintertilbud
Illustration
Superliga

Claudemir venter på vintertilbud

Claudemir er færdig i FC København senest til sommer. Der er interesse fra udlandet, men det er endnu ikke sikkert, at det ender med et vinterskifte. Brasilianeren er afventende.

FC Københavns brasilianske midtbanespiller Claudemir har kontraktudløb til sommer, og meget tyder på, at den danske vicemester må sige farvel til brasilianeren senest til den tid.

Det kan dog blive til et tidligere exit for Claudemir, for allerede i januarvinduet kan der komme tilbud på midtbanemanden. Det fortæller spillerens agent Hans Coret.

- Før sæsonen troede alle, at han kunne blive solgt, fordi der kom nye spillere til FCK, og fordi han ikke havde spillet så meget. Her bagefter kan vi se, at det er gået anderledes, og han spiller næsten hele tiden for FCK og gør det godt. Om en måned har han et halvt år tilbage af sin kontrakt med klubben, og så må vi se, om der er klubber, der vil betale for ham nu eller om han skal gå gratis til sommer. Det er svært at forudsige, men vi er glade for, at situationen ikke er så skidt som før, siger Hans Coret til tipsbladet.dk.

Han har tidligere meldt om pæn interesse for Claudemir, og den er ikke blevet mindre.

- Der er mange folk, der ringer og spørger om Claudemir, men det har ikke været konkret endnu. Han har kontraktudløb til sommer, men det kan være, at der kommer et bud allerede i januar. Der er interesse fra klubber fra Italien og store klubber fra mindre lande, men jeg kan ikke sætte navn på, før det er mere konkret, siger Hans Coret, der altså lige nu afventer potentielle vinterbud.

- Der er to muligheder. Han kan blive solgt i januar, hvis der kommer et bud eller han kan vente til sommer. Det er uforudsigeligt, fastslår han.

Claudemir kom til FC København i sommeren 2010 fra Vitesse i Holland.