Vejle forlænger med Saarenpää
Illustration
1. division

Vejle forlænger med Saarenpää

Svenske Kleber Saarenpää skulle kun stå i spidsen for Vejle Boldklub frem til vinter, men nu har klubben valgt at forlænge aftalen frem til sommeren 2015.

Det har været et hårdt efterår for alle i Vejle Boldklub. Klubben var i sensommeren tæt på at gå konkurs, men fandt til sidst de millioner, der kunne redde klubbens eksistens. Der har dog efterfølgende været store ændringer i både ledelsen og det sportslige setup. Tonny Hermansen, der var cheftræner, blev enig med klubben om at ophæve samarbejdet, mens Mads Bro Hansen blev opsagt og ikke genansat som sportschef.

Ledelsen gennemgik også store forandringer og har nu et par "gamle" Vejle-drenge involveret. På banen er det heller ikke gået voldsomt godt, men på det seneste er resultaterne i traditionsklubben begyndt at komme. Efter Tonny Hermansen stoppede, overtog hans assistent Kleber Saarenpää, og svenskeren fik en aftale, der oprindeligt løb frem til nytår.

Nu har klubben dog valgt at forlænge aftalerne med Kleber Saarenpää og dennes assistent med et halvt år, så de to trænere er at finde i klubben resten af sæsonen.

- Vi har forlænget aftalen med Kleber Saarenpää og Søren Vie Clausen frem til 30. juni 2015. Til den tid danner vi os et overblik over hele sæsonen og træffer en beslutning om fremtiden.

- Vi har været meget tilfredse med holdets præstationer i den sidste del af efteråret. Holdet har optrådt med ny gejst og vist mod til at spille angrebsfodbold, og det var netop, hvad vi efterlyste. Vi har hentet to sejre efter gode præstationer mod FC Fredericia og AC Horsens, men også i opgørene mod AaB og Viborg så vi den ønskede gejst og gnist fra spillerne, det håber vi fortsætter i den sidste del af sæsonen, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

Senest vandt Vejle Boldklub en flot sejr på 3-1 over rivalerne fra AC Horsens, og holdet ligger nu nummer otte i NordicBet Ligaen med 18 point for 18 kampe. Der er tre point ned til HB Køge, der som nummer 11 i tabellen er under stregen. HB Køge har dog spillet to kampe færre.