Capello kritiserer UEFA: Kamp burde ikke være genoptaget
Foto: Risto Bozovic/Polfoto
Landshold

Capello kritiserer UEFA: Kamp burde ikke være genoptaget

Igor Akinfeev er på benene igen, men ikke desto mindre er Fabio Capello fortsat rasende over, at den tyske dommer ikke stoppede kampen, da den russiske keeper fik et romerlys i nakken og faldt bevidstløs om.

Fredag aften mødte Rusland Montenegro i en EM-kvalifikationskamp. En kamp som bekendt endte ud med meget grimme scener. Den russiske keeper Igor Akinfeev blev nemlig efter blot få sekunder ramt af et romerlys i nakken, hvilket fik ham til at kollapse bevidstløst på banen. Det betød at kampens dommer, tyske Deniz Aytekin, stoppede kampen i 35 minutter, hvorfra kampen blev genoptaget. 

En beslutning, som bestemt ikke behager den russiske landstræner Fabio Capello, som mener kampen burde være blevet afbrudt med det samme. 

- Kampen burde være blevet stoppet med det samme. Det var en meget ubehagelig situation, siger den italienske træner ifølge BBC. 

Heldigvis for Akinfeev, CSKA Moskva (Akinfeevs klub, red.), det russiske landshold og resten af verdensfodbolden, er Akinfeev nu på benene igen. 

- Jeg vil gerne sige tak til dem som støttede mig. Jeg har det fint nu. Uheldigvis sker sådanne ting i fodbold engang imellem, men jeg håber aldrig noget lignende kommer til at ske i Montenegro eller noget andet sted i verden, siger han til den officielle hjemmeside for det russiske landshold.

Trods kampen blev genoptaget, så endte Autekin med at afslutte kampen efter 66 minutter grundet yderligere ballade på tilskuerrækkerne.