Onsdagens spilforslag fra NBA-slutspillet
Spil

Onsdagens spilforslag fra NBA-slutspillet

Memphis Grizzlies har mulighed for at udbygge føringen i slutspilsserien mod Portland Trail Blazers, når de to hold mødes i kamp 2 i FedExForum i Memphis.

Memphis Grizzlies vinder kampen med minimum 3 point til odds 1,53 hos Nordicbet. Ved Memphis-sejr på præcis 3 point får du indsatsen igen.

Memphis Grizzlies er et hold med mange ældre spillere, og de viste i den grad deres rutine i kamp 1, da de slog Portland Trail Blazers med hele 14 point.

En sejr af samme størrelse er ikke hvad der forventes i nat, men Grizzlies er favorit til at tage sejren. Med al sandsynlighed ventes hjemmeholdets normalt startende point-guard Mike Conley at være klar til nattens kamp, og det er et stort plus i bogen for Grizzlies.

Conley er ikke manden med flest minutter på banen, men han leder holdet godt, og har ofte stor indflydelse på kampens udvikling. Point-guarden kan dog også godt smide bolden i kurven, hvilket han beviste i kamp 1, hvor det blev til 16 point.

Når man vinder første kamp i en slutspilsserie med 14 point, så giver det masser af selvtillid og momentum, og det kan Grizzlies i den grad tage med videre til kamp 2, og en fin hjemmebanestatistik med ni sejre i de seneste 13 kampe er med til at sende yderligere procenter i retning af en ny sejr til værterne.

Portland derimod er et elendigt hold på udebane, hvor de har tabt de seneste fem kampe, og blot vundet tre af de seneste 12 opgør. Det ligner en ny svær opgave i nat, og opgaven bliver ikke lettere af, at Arron Afflalo er tvivlsom til kampen.

På skadeslisten har Trail Blazers i forvejen den dygtig skytte, Wesley Matthews, der er ude resten af sæsonen, så det ligner en kamp op ad bakke, hvor værdien er at finde på en sejr til hjemmeholdet.

Nattens NBA-tip leveres i samarbejde med bettingexpert.dk