Jess Thorup: Jeg har ikke opgivet Jores Okore endnu
Landshold

Jess Thorup: Jeg har ikke opgivet Jores Okore endnu

U/21-landstræner, Jess Thorup, har endnu ikke opgivet håbet om at få Jores Okore med til EM-slutrunden i juni på trods af meldinger fra Aston Villa, der gerne ser ham sparet.

Jores Okores manager i Aston Villa, Tim Sherwood, udtalte mandag, at danskeren med al sandsynlighed ikke bliver en del af den danske U/21-EM-trup på grund af en hård sæson og tilbagevendende problemer med knæet, hvor han tidligere har været ramt af en korsbåndsskade.

En operation kan endvidere blive løsningen for den danske forsvarsspiller, og dermed så det ud til, at Okore kunne vinke farvel til chancen for at repræsentere Danmark til slutrunden i Tjekkiet, der begynder den 17. juni med en kamp mod de tjekkiske værter.

Men landstræner Jess Thorup har endnu ikke opgivet håbet, selvom han også har noteret sig holdingerne i Villa-lejren.

- Vi er i dialog med Aston Villa i forhold til Jores Okore. Vi kender udmærket situationen, og vi skal have en snak med dem igen efter FA Cup-finalen i weekenden, og derefter må vi tage en vurdering af det hele. Vi er jo alle interesserede i at få Jores med på holdet, fordi han er en vigtig del af en eventuel succes ved EM, siger Thorup til DR og fortsætter:

- Jeg har ikke opgivet at få ham med. Han er en vigtig mand for landsholdet, men jeg går ikke på bekostning med hans helbred, lyder det fra den danske U/21-landstræner.

Jores Okore har spillet syv kampe for det danske U/21-landshold.