Flinta trækker lidt i land nu: Klubben har lyttet til mig
1. division

Flinta trækker lidt i land nu: Klubben har lyttet til mig

Silkeborgs Dennis Flinta mener, at klubben har handlet og hentet nye spillere, og nu er der ikke et lige så stort ønske om at komme væk.

De rykkede ud af Superligaen med et brag, Silkeborg IF, men allerede i den kommende sæson er ønsket, at SIF skal tage en af de tre oprykningspladser, der er i den kommende sæson. Men rutinerede Dennis Flinta mente i slutningen af sidste sæson, at klubben ikke satsede nok, ikke viste nok ambition, og at han derfor ville skifte klub.

Indtil videre er Dennis Flinta stadig Silkeborg-spiller, og med tilgangen af Mikkel Vendelbo, Martin Thomsen, Andreas Albers og Marcus Solberg er Flinta mere positivt stemt over for at blive i Silkeborg, hvor han er i gang med sin anden tid i klubben.

- Nogle gange vil man lige af med noget. Der skulle ske nogle ting, og de er blevet bedre. Jeg føler, at klubben har lyttet til mig, siger Dennis Flinta til tv2oj.dk.

Silkeborg IF åbner sæsonen mod sidste sæsons anden nedrykker fra FC Vestsjælland, og klubben jagter altså en af de tre oprykningspladser, der er på spil. Fra 2016/2017-sæsonen udvides Superligaen til 14 hold, så i den kommende sæson er der kun én nedrykker i Superligaen, mens 1. division har tre oprykkere.