Lazio tæt på angriber i Liverpool
Serie A

Lazio tæt på angriber i Liverpool

Fabio Borini er færdig på Anfield, og destinationen kan nu hedde Serie A.

I Liverpool FC har man flere spændende spillere på blokken denne sommer. Profiler som Nathaniel Clyne, Danny Ings og James Milner er nye ansigter, men også den anden vej skal flere navne. En af dem er Fabio Borini, der er et pænt stykke fra spilletid i Premier League-klubben. 

Af samme grund har spillerens agent Marco De Marchi meldt, at kontrakten med Liverpool ikke fornyes. Meget tyder dog på, at Borini ikke kommer til at lede længe efter nyt job. Ifølge Il Tempo står Serie A-klubben Lazio nemlig klar med en aftale til den 24-årige angriber.

Allerede i maj var Lazio ude med følere efter Borini, men her gik man ikke videre med interessen. Denne gang ligger et konkret tilbud dog klar på bordet, hvor italienerne er i en god position. Lazio vil give fem millioner euro for Borini, og har meddelt, at det er højest mulige bud.

Det er man tilfredse med i Borini-lejren, hvor agent De Marchi allerede har været en tur i Italien. Her har han haft flere møder med den italienske klub, hvor man meldes positive omkring en mulig aftale. Det ventes endda, at Borini kan skifte indenfor få uger.

Fabio Borini har været i Liverpool siden 2012, og var i 2013/14 sæsonen på lejeophold hos Sunderland.