Dagens Double - The Hammers i tomgang
Spil

Dagens Double - The Hammers i tomgang

Dagens Double udgøres af en tenniskamp og et målfattigt Premier League hold på tur til Malta.

Spilstop 19:55
469. Borna Coric - Aljaz Bedene, 1 
Odds 1,62

Spilstop 20:40

23195. Birkirkara - West Ham, Under 3,5 mål
Odds 1,42

Coric er en ung fremadstormende kroat, der på sigt kan spille sig helt op i toppen af verdensranglisten. Den 18 årige Coric, der rangerer som nummer 36 på verdensranglisten, er på hjemmebane og bør kunne overkomme verdens nummer 70. I sin første kamp slog han uden problemer verdens nummer 71 i 2 sæt. Bedene har godt nok spillet fint på underlaget i år, men det har været på et lavere niveau. Jeg tror ikke, at han har våbnene til at slå hjemmebanefavoritten.

West Ham vandt det første opgør med 1-0 på hjemmebane. De skulle dog helt hen i det 90. minut før de fik hul på bylden. Noget kunne tyde på, at London-klubben endnu ikke tager denne turnering helt seriøst og nærmest bruger dem som træningskampe. Defensiven lukkede dog af for den maltesiske klub, der ikke fik et eneste skud på mål i den første kamp.

Dem får de heller ikke mange af i dag og når West Ham åbenbart ikke har interesse i at tanke offensiv selvtillid - så må det blive endnu en målfattig kamp. Det var desuden også tilfældet da de i 1. runde mødte Lusitanos fra Andorra. Her vandt de ligeledes blot 0-1.

Samlet odds hos Danske Spil 2,30 - klik her