Vejle-træner skuffet efter sent pointtab
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
1. division

Vejle-træner skuffet efter sent pointtab

Det lignende længe en sejr til Vejle, da de i går gæstede FC Vestsjælland, men sådan skulle det ikke gå.

Da stadionuret på Harboe Arena i Slagelse passerede 75 minutter, førte Vejle 2-0 over FC Vestsjælland på mål af Anders Kaagh og Martin Svensson.

Et kvarter senere, da dommeren fløjtede kampen af havde hjemmeholdet dog kæmpet sig tilbage til 2-2. Først eksekverede Anders Due et straffespark og med otte minutter igen passerede Jean-Claude Bozga Kristian Fæste i Vejle-målet.

- Vi spiller en fornuftig kamp. Vi starter lidt hektisk, men får styr på det og kontrollerer 1. halvleg. Efter pausen styrer vi ikke længere kampen, og spillet bølger frem og tilbage. Fysisk ser vi godt nok ud, men vi finder ikke vores rytme og giver initiativet væk, og det er selvfølgelig til dels FCV’s fortjeneste.

- De mistede to point rammer os hårdt, men sådan er fodbold jo engang imellem. Vi må bare lære at få tingene gjort færdige og lukke kampene, siger Vejle-træner Klebér Saarenpää til klubbens hjemmeside.

Vejle skal allerede i kamp igen på tirsdag, hvor Middelfart venter i pokalturneringen. Herefter venter en hjemmekamp på fredag mod AC Horsens.