Kahlenberg: Det føles godt
Foto: Brøndby IF
Superliga

Kahlenberg: Det føles godt

Thomas Kahlenberg er tilbage på træningsbanen efter sin skade, og her går det allerede i den rigtige retning.

Brøndby IF startede denne sæson noget svingende i Alka Superligaen. Dette især på grund af de profiler, der sad ude med skader, hvor især Thomas Kahlenberg har manglet på midtbanen. Den tidligere landsholdsspiller blev tilbage i maj opereret for en hofteskade, der har holdt ham helt ude siden. 

Tidligere på ugen kunne Brøndby dog melde, at Kahlenberg atter er tilbage på træningsbanen. Her går det allerede i den rigtige retning for Brøndby-spilleren, der håber på snart at kunne træne fuldt med sammen med truppen: 

- Jeg følger den plan, vi har lagt for min genoptræning. Jeg er begyndt at løbe og laver også øvelser med bold. De sidste par træningspas er jeg startet op sammen med holdet og har så lavet individuelle øvelser i den sidste del af træningen. Næste mål er at komme tilbage i fuld træning, og det håber jeg sker inden for de næste uger. Derefter må vi se, hvor længe jeg skal bruge på at komme i kampform, siger Thomas Kahlenberg til klubbens hjemmeside. 
 
Midtbaneprofilen vil samtidig ikke sætte tid på sin skade: 
 
- Jeg vil ikke sætte en dato på, men det føles godt, og jeg mærker ikke noget til de smerter, jeg havde før operationen. Nu skal jeg bygge mig selv op stille og roligt og forbedre styrken og konditionen. Det ser positivt ud, og jeg er fortrøstningsfuld, udtaler han. 
 
Thomas Kahlenberg kan torsdag følge sine holdkammerater fra lægterne, når Brøndby tager imod PAOK i Europa League-kvalifikationen.