Ét spørgsmål, syv minutter langt svar. José Mourinho har åbenbart en masse på hjerte efter lørdagens nederlag til Southampton. Se portugiserens lange forsvarstale her.

I takt med, at Chelsea taber fodboldkampe, stiger presset på manager José Mourinho. Portugiseren brugte i går hele syv minutter på at forsvare sig selv og sit hold efter endnu et nederlag, denne gang 3-1 hjemme til Southampton.

Undervejs nåede Mourinho at lange ud efter dommerne, som ikke tildeler Chelsea de straffespark, som holdet bør have, og hans egne spillere, som laver individuelle fejl og falder sammen kollektivt.

Den lange forsvarstale er resultatet af et enkelt spørgsmål fra journalisten, og du kan se hele det omfattende svar i videoen i toppen af artiklen.