Paris Saint Germain følger Pione Sisto
Foto: Geert Vanden Wijngaret/Polfoto
Superliga

Paris Saint Germain følger Pione Sisto

Det er store klubber, der har været sat i forbindelse med Pione Sisto. Nu kan endnu en gigant føjes til listen. Paris Saint Germain følger FCM-stjernen.

West Ham, FC Porto og FC Barcelona.

Det er bare tre af de klubber, der har været sat i forbindelse med Pione Sisto, efter at FC Midtjylland-profilen for alvor er brudt igennem og har slået sit navn fast med syvtommersøn. De fleste troede, at Sisto ville skifte klub i sommer, men han blev hængende i Herning, og siden har offensivspilleren oplevet et lille formdyk.

Det har dog ikke fået storklubberne til at strege Pione Sisto fra blokken, og ifølge belgiske medier var Paris Saint Germain på plads på Jan Breydel Stadium i torsdags for at kigge nærmere på Sisto i Europa League-matchen mellem Club Brugge og FC Midtjylland.

Det forlyder ikke, hvilke noter PSG-scouten gjorde sig, men Pione Sisto fik under alle omstændigheder gjort god reklame for sig selv, da han scorede et mål i FC Midtjylland-sejren på 3-1. Om det er nok til at bringe ham i spil som holdkammerat med Zlatan Ibrahimovic må tiden vise.

Tipsbladet.dk kunne i sidste uge fortælle, at et hav af scouts var på plads for at overvære opgøret i Europa League. Foruden Paris Saint Germain var blandt andre Chelsea, Arsenal, Ajax, Inter og Benfica på plads.