Vanvittigt i Frankrig: Nu er PSG 16 point foran nummer to
Ligue 1

Zlatan har ikke bare succes med det svenske landshold for tiden. I øjeblikket er han også godt på vej til at smadre den franske liga igen.

Det kan ende med at forårssæsonen bliver ren badeferie for Paris Saint Germain, hvis det nuværende scenarie fortsætter. Fredag tabte Lyon med 2-4 til Montpellier, som betød, at PSG med en sejr ville rykke hele 16 point fra den nærmeste modstander i toppen af Ligue 1.

Det skete, da PSG slog det absolutte bundhold fra Troyes med 4-1 lørdag aften.

Dermed er det fjerde mesterskab til den franske hovedstadsklub godt på vej. Sejren kom efter Cavani i første halvleg scorede til 1-0 efter 20 minutter. Publikum skulle dog vente helt til anden halvleg med før, der kom flere scoringer.

Her kunne Zlatan Ibrahimovic score på straffespark, og så rullede det ellers for PSG. Både Kurzawa og Augustin kom derefter også på scoringstavlen for PSG, inden Troyes i overtiden fik et trøstemål ved Ayesse.

I næste runde er det Angers, der ligger på femtepladsen i den franske liga, der skal forsøge at stoppe PSG. I denne sæson har PSG kun to gange tabt point. I begge tilfælde har det været uafgjorte kampe.