Viborg om Babajide-farvel: Vi havde for mange midtstoppere
Superliga

Viborg om Babajide-farvel: Vi havde for mange midtstoppere

Oprykkerklubben Viborg FF forlænger ikke med rutinerede Babajide Ogunbiyi, fordi klubben er godt besat i forsvaret.

Ingen tvivl om, at Babajide Ogunbiyi har gjort det godt i Viborg FF, men i denne sæson har han kun spillet i fire af 18 Superliga-kampe - og kun tre af dem har været fra start.

I det hele taget er det svært at se den amerikanske forsvarsspiller få mange flere kampe for Viborg, i det klubben har fire andre centerbacks og får Jacob Egeris tilbage fra skade. Derfor var det også naturligt at lade 'Jide' gå nu her.

- Vi mener, at vi med fire centrale forsvarsspillere er godt dækket ind på positionen, og 'Jide' har ikke været førstevalget. Han har gjort det fint de sidste kampe, men vi har både Mikkel Rask, Søren Reese, Jeroen Veldmate og Jacob Egeris, siger sportschef Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Sportschefen fortæller, at der en mulighed for, at lønkronerne fra Babajide Ogunbiyi bliver geninvesteret i holdet.

- Vi vurderer hele tiden på vores trup - hvad der er det bedste for os - og vi vurderede, at fem centrale forsvarsspillere var lidt overkill. Han gjorde det jo fint, så der var ikke noget at sætte på præstationerne. Vi kigger nærmere for at sikre, at vi har en trup, der positionsmæssigt er jævnt besat, siger Ole Nielsen.

Viborg er nummer 10 i Superligaen med 11 point ned til nedrykningsstregen.