Randers-chef: Det stærkeste Randers-hold nogensinde
Superliga

Randers-chef: Det stærkeste Randers-hold nogensinde

Randers-formand Svend Lynge er jublende glad for, at det er lykkes at hente Michael Gravgaard som direktør.

Randers FC har præsenteret Michael Gravgaard som ny direktør, og bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen lagde ved præsentationen ikke skjul på, at han er er en meget glad mand.
 
- Det gik hurtigt med Michael. Jeg mødtes første gang med Michael, da han var i Spentrup hos sine forældre i julen. Vi fik bekræftet, at vi havde set rigtigt. da vi havde Michael øverst på vores ønskeliste. Det tog kun 2-3 dage, før vi havde en aftale. 
 
 
- Han er via sin uddannelse, erfaringer fra mediebranchen og erfaringer i det hele taget yderst kvalificeret til jobbet. At vi i dag kan præsentere Ole Nielsen som sportschef og Michael Gravgaard som direktør er de to bedste gaver, jeg har fået i julen - og det er sagt uden af skulle fornærme min familie, siger Svend Lynge på pressemødet, hvor også Ole Nielsen for første gang blev præsenteret som klubbens nye sportschef siden ansættelsen.
 
 
- Jeg er sikker på, at vi med det nye hold, vi har, står ualmindeligt godt rustet til de udfordringer, vi kommer ud for i fremtiden. Når vi på samme tid har et stærkt sportsligt setup og den stærkeste Superliga-trup i klubbens historie, er dette en af de bedste dage i Randers FC's historie.
Michael Gravgaard kommer fra en stilling som TV-vært og sportschef på hos Discovery.