Topscorer vil ikke forlade Watford - med mindre Man United ringer
Foto: Nick Potts/Polfoto
Premier League

Topscorer vil ikke forlade Watford - med mindre Man United ringer

Odion Ighalo har ingen planer om at forlade Watford, kun hvis Manchester United, som han var fan af som barn, henvender sig.

I denne sæson har Odion Ighalo været en af de helt store positive overraskelser i Premier League. Angriberen har scoret 14 gange indtil videre, og han har en betydelig andel i, at oprykkerne Watford ligger nummer ni.

Nigerianeren er også glad for tilværelsen i London-klubben, og han har ingen planer om at skifte væk. Det sker formentlig kun, hvis Manchester United pludselig er i røret.

- Der har været spekulation fra Spanien og Italien, men der har jeg spillet, og nu vil jeg spille i England. Jeg tror ikke, jeg kommer til at skifte, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville sige nej, hvis United ringer, siger Ighalo til The Sun.

- Det var mit hold, da jeg voksede op. Jeg elskede at se Andy Cole og Dwight Yorke på tv. De var mine idoler, og at spille på Old Trafford har altid været en drøm.

Noget tyder på, at United kunne bruge en mand med Ighalos målnæse. Holdet har som helhed kun scoret 24 Premier League-mål i denne sæson, det er 10 flere, end 26-årige Ighalo har præsteret på egen hånd.