AC Milan sejrede overraskende mod titelaspiranter

AC Milan vandt en stensikker 2-0 sejr, da de slog Fiorentina, som kæmper med om Serie A-titlen.

Fiorentina mistede et vigtigt skridt i toppen af Serie A, da de på udebane tabte 2-0 til AC Milan.

Carlos Bacca gav hjemmeholdet en drømmestart, da han scorede til 1-0 efter fire minutter.

Colombianeren modtog bolden i dybden af Giacomo Bonaventura, og efter et træk ind i banen hamrede han bolden over i det lange hjørne.

Den lovende start fortsatte dog langt fra i resten af kampen. AC Milan spillede sig ikke frem til særlig meget, og kampen viste endnu engang, at holdet er langt fra fordums styrke.

Til gengæld formåede de at lukke godt af i defensiven. Fiorentina havde masser af spil, men de formåede aldrig at blive farlige i den modsatte ende af banen.

Til gengæld udnyttede AC Milan deres få chancer. Kevin-Prince Boateng, som gjorde comeback i Milan-trøjen efter at være blevet fyret i Schalke 04, slog til i kampens sidste minut.

Ghaneseren blev spillet i dybden, og her rundede han Ciprian Tatarusanu i Fiorentina-målet, inden han til stor jubel for sig selv og hjemmeholdet kunne sende bolden i nettet.

Fiorentina kunne med en sejr have rykket op på tredjepladsen i Serie A. I stedet ligger de nu på fjerdepladsen med seks point op til Napoli på førstepladsen.

AC Milan rykker derimod op på sjettepladsen i ligaen. Seks point efter Fiorentina.