Bendtner kunne ikke hjælpe sit hold: Schalke moste Wolfsburg

Schalke 04 var en klasse bedre end Wolfsburg, da de lørdag slog dem 3-0 på hjemmebane.

Nicklas Bendtner fik 80 minutter på banen for Wolfsburg, men danskeren formåede ikke at komme på måltavlen, da hans hold tabte 3-0 til Schalke.

Det var ellers Wolfsburg, der var bedst i kampens begyndelse, da Daniel Caligiuri havde et fremragende skud langt udefra, men overliggeren reddede Schalke.

Minuttet efter gik det dog galt i den anden ende. Schalkes målmand satte bolden hurtigt i gang, og få sekunder senere modtog Huntelaar bolden uden for Wolfsburgs felt. Hollænderen udnyttede muligheden, da han sparkede bolden fladt over i det lange hjørne.

Pierre-Emile Højbjerg, som ikke var med i truppen, kunne se sin konkurrent på midtbanen, Johannes Geis, udbygge Schalkes føring efter 35 minutter, da han scorede direkte på frispark. Geis placerede bolden helt nede ved stolpen uden chance for Schalkes målmand.

I anden halvleg gik luften af ballonen for begge hold, hvor Schalke blot virkede til at forsvare sin føring.

Meget symbolsk var det dog Schalke, som scorede endnu engang, da Alessandro Schöpf scorede til slutresultatet 3-0.

Med sejren blander Schalke sig i toppen af Bundesligaen, hvor de blot er to point efter Hertha Berlin på tredjepladsen. Wolfsburg mistede derimod et vigtigt skridt i toppen, hvor holdet er røget ned på en ottendeplads.