Absalonsen og Dalgaard bag sønderjysk testsejr

Johan Absalonsen og Thomas Dalgaard scorede målene med få minutters mellemrum, da SønderjyskE besejrede FC Milsami Orhei 2-0 i en testkamp.

SønderjyskE var Superligaens helt store oplevelse i efteråret, og frem mod forårssæsonen har holdet også vist fine takter i testkampene. Onsdag vandt Haderslev-klubben 2-0 over FC Milsami Orhei fra Moldova.

Det tog noget tid for SønderjyskE at få gang i målscoringen, men så lykkedes det også Jakob Michelsens tropper at score to mål på kort tid. Efter 63 minutter bragte Johan Absalonsen sønderjyderne foran på straffespark, og tre minutter senere lukkede og slukkede Thomas Dalgaard med scoringen til 2-0.

SønderjyskE har endnu en testkamp mod Esbjerg fB på lørdag, inden holdet møder Randers FC i Superliga-premieren.