Randers-træner: Gode hold rejser sig
Foto: Anders Brohus/Polfoto
Superliga

Randers-træner: Gode hold rejser sig

Det blev kun til 1-1 mod SønderjyskE, selv om Randers kom foran med 1-0 efter 88 minutter. Nu skal Randers vise karakter og rejse sig mod Esbjerg på søndag.

Der var både ærgrelse og en smule surhed at spore, da Randers FC i lørdags kun fik 1-1 mod SønderjyskE. Resultat havde været til at leve med førø kampen, men når klubben kom foran i kampen efter 88 minutter, er det skuffende ikke at få de tre point.

Ekstra skuffende var det, at målet kom efter et dumt boldtab, hvor angriber Moussa Maazou mistede bolden, så SønderjyskE kunne løbe kontra. Randers-træner Colin Todd hæfter sig dog ikke specielt ved boldtabet, men alle de andre faser, hvor Randers kunne have stoppet SønderjyskE's angreb, hvor Johan Absalonsen scorede i dommerens tillægstid.

- Han (Maazou, red.) var skuffet, men jeg talte med ham efter kampen. Han mister bolden, men i den position, hvor han mister den, er der stadig lang vej til målet. Vores midtbane var ikke på plads, og vores backs var for langt fremme. De var ude af position, og det kostede os. Det er ærgerligt, for på det tidspunkt er det kritisk, at du står godt på banen. Der var ingen grund til at jagte noget, siger Colin Todd til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi så det igennem på video søndag, og jeg sagde ikke noget efterfølgende - det lod jeg spillerne om. De forstod, at vi som hold ikke klarede at forsvare situationen, siger han.

Colin Todd og Randers møder på søndag Esbjerg fB på udebane i Superligaen, og det bliver formentlig et Esbjerg-hold, der kommer ud for at slås om pointene. Holdet så defensivt langt stærkere ud end i efteråret, og det bliver derfor en god test for Randers FC.

- Det handler om, hvordan du rejser dig. Alle kampe er udfordringer i den her liga. De har nye spillere, og vi forventer en svær kamp. Men vil tror og stoler på vores spillere, og vi får af se, hvad de er lavet af. Når vi har haft skuffende resultater, er vi altid kommet tilbage, siger Colin Todd, der har recepten klar til kampen:

- Jeg tror, vores boldbesiddelse bliver vigtig. Selvfølgelig skal vi have god balance i holdet, når vi mister bolden, så vi ikke er nemme at åbne. Vi skal stå godt på banen. Men jeg tror, det bliver afgørende, at vi er gode på bolden, siger han.

Colin Todd og Randers FC er nummer seks i Superligaen.