West Ham dukkede Spurs
Foto: Polfoto
Premier League

West Ham dukkede Spurs

West Ham tog denne onsdag aften imod bysbørnene fra Tottenham, og det endte med en fortjent sejr på 1-0 til hjemmeholdet.

West Ham startede klart bedst, og det var et Tottenham-hold, der var alvorligt på hælene i indledningen. Det udmøntede sig også i en scoring, da Michail Antonio headede et hjørnespark i mål bag Hugo Lloris, der ellers var tæt på at holde den ude.

Resten af første halveg foregik mest af alt på midten af banen, og de ellers normalt så farlige Spurs-spillere var ikke i nærheden af Adrians mål. Til gengæld havde hjemmeholdet opløb til et par chancer, men det blev ikke til mere i en første halveg, hvor det mest dramatiske, ud over målet, nok var da Erik Lamela af et par omgange måtte ud på sidelinjen og have tørret blod væk efter en duel.

Anden halveg var en del bedre for udeholdet, men de hvidklædte London-folk formåede aldrig at tilspille sig helt store chancer.

De to største muligheder faldt forholdsvist tilfældigt for fødderne af Harry Kane, men han fik ikke omsat de løse muligheder til mål. 

I slutningen af kampen fik Spurs sat et fornuftigt pres på hjemmeholdet, men West Ham holdte stand og tog en stor skalp i opgøret mod Tottenham.

Andetsteds i England mødtes Stoke og Newcastle, og her faldt afgørelsen små ti minutter før tid, da Xherdan Shaqiri fra 25 meters afstand huggede bolden i mål. Dermed vandt Stoke hjemme på Britannia over Newcastle, der stadig lider i bunden af rækken.