Søndergaard: Har ikke indledt foråret, som vi havde håbet
Foto: AaB
Superliga

Søndergaard: Har ikke indledt foråret, som vi havde håbet

AaB-træner Lars Søndergaard udtaler, at aalborgenserne ikke har indledt foråret, som man havde håbet, man ville gøre.

AaB har i foråret spillet tre Superliga-kampe, og det har resulteret i i alt ét enkelt point. Det startede så godt for aalborgenserne, som fik 1-1 mod FC Midtjylland på MCH Arena 29. februar, men siden har man tabt 1-0 til OB hjemme på Nordjyske Arena og dernæst i søndags mod FC København, som vandt hele 6-2 over de bolsjestribede fra Nordjylland. Og ét point ud af ni mulige er ikke lige helt, hvad AaB-træner Lars Søndergaard havde forestillet, at man ville hente, inden foråret begyndte. 

- Vi har ikke indledt foråret, som vi havde håbet – i hvert fald ikke rent pointmæssigt. Det er selvfølgelig noget, der rammer på stoltheden, når vi taber 6-2 mod FCK, og derfor drejer det sig om, at vi skal have kickstartet vores forårssæson. Komme tilbage til nogle af de dyder, som vi har haft i efteråret, men også i opstarten. Vi skal have respekt for modstanderen, men kigge meget på os selv og få forbedret de ting, som ikke har fungeret på det seneste. Og så skal vi arbejde hårdt for at komme på pointtavlen igen.
 
- Vi ved, at AGF kommer med meget power og pondus. De spiller med en lidt anderledes spillestil, efter Glen Riddersholm er kommet til som træner, og de har spillet meget tætte kampe. AGF spiller en del mere direkte, end de tidligere har gjort. De har også hentet Morten Duncan Rasmussen, og han passer fint ind i den stil, som de gerne vil praktisere, siger Lars Søndergaard til AaB's hjemmeside. 
 
Den jyske klassiker mellem AaB og AGF fløjtes i gang i aften klokken 18:00. Sidst, de to hold mødtes, besejrede AaB århusianerne med 3-2 på Ceres Park, efter Lukas Spalvis lavede to mål og en enkelt fuldtræffer var signeret af Rasmus Jönsson.