Boysen indrømmer: Det var en hævnaktion på Lund
Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto
Superliga

Boysen indrømmer: Det var en hævnaktion på Lund

David Boysen indrømmede efter kampen mod OB, at han havde set sig sur på Oliver Lund og derfor gik ind med knopperne først på OB-spilleren.

David Boysen kom flyvende med knopperne først på Oliver Lund. Farven på kortet? Gult. Samtlige eksperter sagde efterfølgende på TV3 Sport, at den var til rødt kort. Og til samme medie erkender hovedpersonen da også selv, at det ikke ligefrem var en mild tackling. Samtidig erkender fløjen, at han havde set sig sur på offeret Lund.

- Jeg har aldrig fået rødt kort i min senior-karriere, og det er ikke det, jeg gerne vil huske kampen for. Men det er ret voldsom, ja. Jeg var heldig. Jeg følte egentlig ikke, at den var så slem i situationen, men når jeg ser den på tv, ser den anderledes ud.
 
- Der var en lille batalje mellem mig og Lund forinden, hvor han stempler mig og derefter løfter mig op som et lille barn. Det blev jeg ret irriteret over, men jeg burde ikke have reageret sådan.
 
David Boysen og Brøndbys næste to kampe er mod FC København i henholdsvis Superligaen og Landspokalturneringen. Kampene spilles først søndag i Parken og sidenhen onsdag på Brøndby Stadion om 10 dage.