Dagens Spilforslag - City og co.
Illustration: Polfoto
Spil

Dagens Spilforslag - City og co.

Der spilles en enkelt udsat kamp i Premier League tirsdag aften, og både den og seks andre tirsdags-kampe er kommet under luppen hos Gambleren

Tirsdag 20.45
Newcastle - Manchester City (asian handicap -1) 2, 50 units
Odds 2,00 Bet365

For et par uger siden lignede City et hold, for hvem sæsonen risikerede at fuse ganske gevaldigt ud, men så kom Kevin de Bruyne tilbage. Er du GAL en forskel! Fire sejre i fem kampe, og undtagelsen var en 2-2 ude mod Paris SG. Det er trods alt acceptabelt. De har vundet deres seneste to udekampe 3-0 og 4-0, så det er muligt, at Newcastle vandt en kamp i lørdags, men City i det her humør, og ikke mindst Agüero i hattrick-humør, er altså en bidsk modstander.

Det ved Newcastle alt om, da få klubber har fået så mange klø af netop City. 6-1 i den omvendte kamp. 12 sejre i træk i Premier League til City over Newcastle. Sidstnævnte har tabt syv af 10 hjemmekampe mod hold fra top seks. Jeg regner med én mere her. Ovennævnte giver odds 2,00 ved sejr på mere end to mål. Sejr på et mål giver indskuddet retur.

Hent din bonus på 1000 kroner her

Tirsdag 18.00
Admira - St. Pölten under 2,5 mål, 65 units
Odds 2,00 bet365

Vi er her til den ene semifinale i den østrigske pokalturnering, og det er den bedste mod den næstbedste række, der stiller op imod hinanden, men forskellen er muligvis ikke så stor, eftersom St. Pölten fører den næstbedste række. Fem af deres seneste syv kampe sluttede med højst to scoringer, og fire af disse vandt de 1-0, så det er altså ikke sådan, at vandrer fra målfest til målfest.

Det gør Admira heller ikke, deres seneste tre hjemmekampe gik under tre mål, og deres cup-kampe i denne sæson har alle været knappe. I de to første runder spillede de 1-1 og vandt efter straffespark, mens de har vundet 1-0 i de næste to runder. Skulle det så blive mere målrigt, når nu finalen for alvor står på spil?

Tirsdag 18.30
Groningen - Roda (asian handicap -0,75) 1, 40 units
Odds 2,30 bet365

Groningen var igennem seks nederlag i træk i februar/marts, men synes at have oppet sig med syv point i de seneste tre kampe, ikke mindst med 1-1 ude mod Feyenoord i weekenden. Roda har to sejre i 12 kampe, og fem nederlag i deres seneste seks. Undtagelsen var mod ligaens bundprop. Groningen har otte sejre og nul nederlag i deres seneste 10 hjemmekampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks. 

Tirsdag 20.45
Napoli - Bologna (asian handicap +2,5) 2, 40 units
Odds 1,42 bet365

Sidste kamp for Napoli uden Higuain, og det er muligt, at de vinder den, men Bologna har været i stand til at holde stort set alle kampe tætte, siden de fik Donadoni som træner. Ja, faktisk har de igennem hele sæsonen ikke én eneste gang tabt med mere end højst to scoringer, heller ikke nu hvor de er uden sejr i otte kampe, men de fik altså 1-1 i deres seneste udekamp, som var mod Roma. 

Tirsdag 20.45
Betis - Las Palmas under 2,5 mål, 35 units
Odds 1,87 bet365

Syv af Betis' seneste otte hjemmekampe sluttede med højst to scoringer. De seneste to sluttede 1-0 og 0-1. Fem af Las Palmas' seneste seks udekampe sluttede med højst to scoringer. Tre af de seneste fire vandt de 1-0. De to seneste gange de mødte hinanden med Betis som hjemmehold sluttede det 1-0 og 0-0.

Tirsdag 20.45
Brentford - Cardiff over 2,5 mål + begge scorer, 15 units
Odds 1,95 bet365

Det lykkedes mig minsandten at foreslå en målrig kamp med Brentford i lørdags, som så istedet sluttede med scoringer af begge parter, men kun 1-1. Inden da var de ellers gået ni af de seneste 10 kampe med over to scoringer! Ufatteligt, så nu er jeg på hævntogt. Cardiff SKAL frem og vinde, hvis de skal holde håbet om play off i live, men Brentford har været i godt humør på det seneste, og så er de et farligt hold. De seneste tre møder mellem disse to sluttede 3-2, 2-1 og 3-2. Chancen tages på ovennævnte. 

Tirsdag 20.45
Crewe - Colchester 2, 15 units
Odds 2,10 bet365

Crewe har ikke vundet siden 6. februar og er dømt til nedrykning efter syv nederlag på stribe. Colchester fik en øretæve i lørdags, men har stadig en spinkel chance for at redde livet, og de har ellers leveret godt frem til i lørdags. De vandt blandt andet deres seneste to udekampe med 1-0, og kan de ikke slå rækkens bundprop, er der vist ikke andet at gøre end acceptere, at de bare ikke er bedre.

Hvis noget skulle have fristet, finder du alle væddemål HER