Lasse Vibe og Kenneth Zohore på pletten i Championship

Tipsbladet.dk samler op på en travl danskerdag i Championship.

Kenneth Zohore scorede i sidste uge sin første scoring for Cardiff. Det blev belønnet med hans første start mod allerede nedrykkede Bolton. Den tidligere OB-angriber sørgede for at det blev en positiv oplevelse, da han i det 55. minut nettede det første ud af to Cardiff-mål. Det var altså med til at sikre en 2-1-pligtsejr, der gør at de fastholder deres syvendeplads.

Den skarpe Lasse Vibe var med fra start, da Brentford ude vandt 4-1 over MK Dons. Vibe scorede til 2-1 for Brentford i det 49. minut, før han ti minutter senere måtte se sig udskiftet. Brentford rykker med sejren op på tiendepladsen i Championship.

Jonas Knudsen fik 76 minutter på venstre back for Ipswich, der ude fik et flot point mod Middlesbrough, hvem er få kampe fra oprykning til Premier League. Med 0-0 fastholder de deres ottendeplads.

Nicolai Brock-Madsen var for en sjælden gangs skyld på holdkortet, da Birmingham på udebane spillede 1-1 mod Huddersfield, der ikke havde Philip Billing med. Brock-Madsen så dog hele kampen fra bænken, men kan derfra nyde tanken om en niendeplads i Championship. Huddersfield fastholdte deres 16. plads.

En der ikke sad på bænken hele kampen igennem var Lasse Vigen, der i pausen af Fulhams opgør mod Nottingham kom på banen. Vigen kunn dog ikke gøre meget ved pausestillingen på 0-2. Kampen slutted 1-3, og Fulham fastholder med nederlaget deres placering som nummer 21.

Også Simon Makienok kom på banen, da Charlton, hvem allerede er nedrykket, spillede 1-3 hjemme mod Brighton. Makienok fik de sidste seks minutter, men gjorde intet ved stillingen. Charlton fastholder deres placering som nummer 23.

Casper Sloth var som forventet ikke med for Leeds, der ude spillede 2-2 mod Hull. Leeds ligger nummer 12 i Championship.