Lasse Vigen i dialog med Fulham om forlængelse
Foto: tipsbladet.dk
Premier League

Lasse Vigen i dialog med Fulham om forlængelse

Den danske midtbanespiller Lasse Vigen har kun et år igen af sin aftale med Fulham, og endnu har dialog ikke ført til en forlængelse.

21-årige Lasse Vigen går ind til sin tredje hele sæson som seniorspiller i Fulham FC fra den næstbedste række i England, og her skal det tidligere Esbjerg- og FCM-talent slå sit navn fast med syvtommersøm.

De to foregående sæsoner er begge blevet spoleret af skader på tidspunkter, hvor Vigen ellers har leveret gode præstationer, der har fået klubber fra Premier League til at syne midtbanespilleren.

Men med kun et år igen af aftalen med Fulhan FC, kan denne sommer meget vel blive skelsættende for Vigen. De to parter har talt forlængelse, men der er fortsat ikke noget på plads. Kommer en aftale ikke på plads, kan det sagtens tænkes, at Fulham forsøger at sælge den dynamiske midtbanespiller.

- Der har været dialog med klubben, men vi er ikke enige om noget. Vi tager det nu meget stille og roligt - Lasse er også lige kommet tilbage efter sin skade, siger agent Gulli Tomasson til tipsbladet.dk og forklarer:

- Hvis det ikke ender emd en forlængelse, giver det nok god mening for klubben at sælge nu, siger han.

Men målet for Vigen er at forlænge og slå helt igennem. Danskeren har skabt sig et pænt navn i England, hvor han har leveret gode præstationer, når han har været fit for fight. Det har han måske bare ikke været hyppigt nok. Med henholdsvis 25 og 27 kampe i the Championship de sidste to sæsoner, er der et stykke op til de 46, en sæson byder på.

- Der er klubber i England, der holder øje med Lasse, og hans ambition er også at blive i England og komme i Premier League på sigt. Det er 100 procent den ambition, han har. Han har et år igen af sin aftale med klubben, og så må vi se, om dialogen udmønter sig i en ny aftale, siger Gulli Tomasson.

Denne sommer har Lasse Vigen brugt på træning i et forsøg på at blive helt fit for fight til den kommende sæson. Han har hyret en personlig træner, så han står knivskarpt, når den nye sæson åbner åbner i august.