Rundens Hold i Superligaen - 3. spillerunde
Foto: Anita Graversen/Polfoto
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 3. spillerunde

Hvem var bedst i tredje runde af Superligaen? Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold.

FC København fortsætter marchen mod en gentagelse af sidste sæsons Superliga-triumf med en sejr på 4-0 over FC Nordsjælland i lørdags, og det er ikke overraskende, at FC København sætter sig på pladser på Rundens Hold i Superligaen.

Det samme gør FC Midtjylland, der hentede en fin sejr på 3-0 hjemme mod Silkeborg IF, mens også Randers fik tre point med en sejr ude over AGF.

Lad os kigge nærmere på Rundens Hold - som sædvanligt er holdet sat op i en 4-4-2 opstilling:

Målmand: Mikkel Andersen, FC Midtjylland (1)
Det er ikke første gang, og det er nok heller ikke sidste gang, at Mikkel Andersen piller et straffespark i Superligaen. Den stærke målmand leverede igen en fin indsats for klubben.

Højre back: Peter Ankersen, FC København (2)
Endnu en stærk præstation af Peter Ankersen, der lige nu ligner et bud på en afløser for Henrik Dalsgaard på landsholdet, efter Dalsgaard er blevet skadet.

Central forsvarer: Thomas Sørensen, Lyngby BK (1)
Stærk præstation af hele Lyngby-mandskabet, hvor især det centrale forsvar med Thomas Sørensen og Mathias Tauber leverede stod stærkt i billedet.

Central forsvarer: Mads Agesen, Randers FC (1)
Fik en assist på Randers' føringsmål mod AGF. Var stærk i luften og spillede en fin kamp i Randers-forsvaret, hvor han også havde fundet det rette spændingsniveau.

Venstre back: Erik Marxen, Randers FC (1)
Fin indsats af Erik Marxen, der skule rette op på en dårlig præstation mod AaB, hvor han kostede et mål. Mod AGF fik han sat sit aftryk på kampen.

Højre midtbane: Joan Simun Edmundsson, OB (1)
Stærk indsats af færingen, der med to scoringer var den store årsag til, at OB fik point med hjem fra Aalborg. Edmundsson har haft det svært i OB hidtil, men måske var det gennembruddet? Stod stærkt for et afbudsramt OB-hold.

Central midtbane: Mikkel Duelund, FC Midtjylland (1)
Ryger ind på den centrale denne gang, selv om det ikke er hans favoritposition, efter en stærk præstation mod Silkeborg IF. Mikkel Duelund virker klar til at tage over efter Pione Sisto - mod Silkeborg scorede han og skabte alverdens problemer for Jens Martin Gammelby.

Central midtbane: Thomas Delaney, FC København (2)
FC Københavns anfører var igen strålende for de danske mestre og timed en dominerende force på den centrale midtbane, hvor FC Nordsjælland ikke have mange chancer.

Venstre midtbane: Rasmus Falk, FC København (2)
Sjældent har en ny spiller fået så forrygende en start på sæsonen som Rasmus Falk har fået i FCK. Mod FC Nordsjælland scorede han, og han stod for en smuk assist til Kasper Kusk. 

Angriber: Kjartan Finnbogason, AC Horsens (1)
Angriberen ahr døjet med skader i træningsopstarten og fik sæsonens første plads i startopstillingen mod Brøndby. Kvitterede med en scoring og 2-2 mod hjemmeholdet.

Angriber: Vaclav Kadlec, FC Midtjylland (1)
To scoringer af den tjekkiske stjerne, der blev hentet i Frankfurt. Var alene i front og udnyttede først en stor fejl af Thomas Nørgaard, inden han senere sparkede den sikkert forbi SIF-keeperen

I parantes bemærket, hvor mange i sæsonen spilleren har optrådt på Rundens Hold.