AC Horsens henter tidligere Vejle- og FCM-keeper
Foto: AC Horsens
Superliga

AC Horsens henter tidligere Vejle- og FCM-keeper

Bo Henriksen har hentet ny målmand. 25-årige Patryk Wolanski har fået kontrakt for resten af året.

Der kommer til at være øget konkurrence i målet hos oprykkerklubben AC Horsens, der mandag har præsenteret en ny målmand.

25-årige Patryk Wolanski med en fortid i FC Midtjylland og Vejle Boldklub har fået en aftale med Bo Henriksens mandskab for resten af 2016. Dermed er der altså øget konkurrence om målmandsposten i AC Horsens, hvor Nicklas Dannevang indtil videre har været førstekeeper.

- Jeg er glad for at have skrevet kontrakt med Horsens. Jeg glæder mig til at vise mig frem på øverste hylde i Danmark og glæder mig rigtig meget til at vise mig frem for Horsens fans. Horsens viste stor interesse for at få mig, og jeg glæder mig bare til at vise, hvad jeg har af kvaliteter, så jeg kan hjælpe klubben med at bygge videre på den gode sæsonstart, siger målmanden.

- Vi glæder os til at se Patryk. Vi har fået mange fine referencer på ham, og jeg glæder mig meget til at se de kvaliteter, han har. Han har et stort potentiale, og jeg er utrolig glad for at have afklaret målmandssituationen i klubben. Vi har nu rigtig gode målmand, og Patryk skal nu ind og tage kampen op med Nicklas Dannevang, som stod en rigtig god kamp i går imod OB, lyder det fra Bo Henriksen.

AC Horsens vandt søndag med 1-0 hjemme mod OB og ligger aktuelt nummer seks i Alka Superligaen.