Esbjerg ansætter tidligere Randers-direktør
Foto: Objektiv / Randers FC
Superliga

Esbjerg ansætter tidligere Randers-direktør

EfB Elite A/S har ansat Hans-Peter Rasmussen, 56 år, som ny administrerende direktør.

Hans-Peter Rasmussen er ny direktør I Esbjerg fB og tiltræder stillingen pr 1. september. Hans-Peter Rasmussen har et godt kendskab til fodboldbranchen, da han har haft en tilsvarende stilling i Randers FC, hvor han dog stoppede med udgangen af 2015.

- Jeg overvejede derpå, om jeg skulle søge tilbage til detailhandelsområdet, hvor jeg har virket i det meste af min erhvervskarriere, eller blive i fodboldverdenen. Jeg kunne mærke, at der fortsat er noget, jeg gerne vil gennemføre og bevise inden for fodbold, og da muligheden i Esbjerg opstod, fandt jeg udfordringen spændende. Klubben har et rigtig godt fundament, herunder en fantastisk talentudvikling, som også i fremtiden bliver meget vigtig. Og så befinder Esbjerg sig geografisk i en helt anden konkurrencesituation end Randers, der har mange superligaklubber omkring sig, siger Hans Peter Rasmussen.

- Jeg var i Randers i en fase, da det både sportsligt og økonomisk gik godt. I den periode lærte jeg en masse om fodboldbranchen og fik en række værktøjer, som jeg sammen med mine øvrige erfaringer glæder mig til at bruge i et tæt samspil med EfB’s medarbejdere, så vi kan træffe de rigtige beslutninger og være forudseende i en omskiftelig fodboldverden. Vi skal have Esbjerg tilbage, hvor klubben naturligt hører til i den nye turneringsstruktur i dansk fodbold. Fundamentet er til stede.

Esbjerg fB har benyttet sig af et konsulentbureau i jagten på den rette profil, og her dukkede Hans Peter Rasmussens navn op i kandidatfeltet.

- Vi har lagt vægt på, at Hans-Peter Rasmussen har branchekendskab og både ledelsesmæssigt og kommercielt besidder kvaliteter, som vil komme EfB til gavn i fremtiden. Hans vigtigste opgaver bliver at styrke organisationen og videreudvikle fremtidens EfB med vægt på øget kommunikation og inddragelse af de mange interessenter, klubben har samarbejde med i dagligdagen. Vi har i bestyrelsen lært Hans-Peter at kende som et behageligt, seriøst og tillidsvækkende menneske, siger EfB-formand Kristoffer Jarl Kristensen.

Hans-Peter Rasmussen glæder sig til at møde EfB’s medarbejdere, både i den sportslige sektor, hvor han fra sin tid i Randers FC har et godt kendskab til cheftræner Colin Todd, og i de administrative funktioner.