Niangs råd til at håndtere racisme
Foto: Polfoto
Premier League

Niangs råd til at håndtere racisme

Milan-angriberen M'Baye Niang har et par gode råd til Paul Pogba om racisme.

M’Baye Niang og Paul Pogba har kendt hinanden siden de var 13 år gamle og mødte hinanden i forskellige franske ungdomsturneringer. Siden har de holdt godt sammen, og et interview med Niang om netop det forhold, så har Niang gjort det klart, hvad han har sagt til Pogba når det kommer til racisme.

Det gør Niang til Gazzetta dello Sport.

- Racisme kan kun eksistere i en verden med dumme mennesker. De er også kede af det. Hvem går ind på et stadion for at lave abelyde, hvis han ikke er dybt utilfreds med sit eget liv? Han er enten ked af det eller også har han bogstaveligt talt intet bedre at lave, siger Niang.

Han mener, at man som spiller bare bliver nødt til at spille videre, hvis man bliver ramt af racisme til kampene.

- Desværre er det eneste, man kan gøre, at ignorere dem og fortsætte. Ellers ender du bare med at gøre skade på dig selv. Hvis de en dag skulle gøre det ved mig - og det er ikke sket endnu, hverken på eller udenfor banen - så vil jeg aldrig forlade banen. Hvis dommeren stopper kampen, så vil jeg respektere det, men det vil ikke være min beslutning. Du kan svare igen ved at score på racisterne. Hvis du forlader banen, så har de vundet, siger Milan-spilleren.

Niang og den tidligere Juve-spiller, Pogba, der nu spiller for Manchester United har ikke spillet sammen siden de begge spillede for Frankrigs U19-landshold. Her var deres seneste kamp ifølge Niang et nederlag til Sverige.