Skive på tredjepladsen efter sejr mod Vejle i fortsat uforudsigelig 1. division
1. division

1. division fortsætter med at være uforudsigelig som altid. Onsdag vandt Skive mod Vejle, mens Nykøbing og Fremad Amager spillede uafgjort.

Vejle besejrede i seneste spillerunde Nykøbing FC, men det er ingen garanti for, at succesen fortsætter. I en uforudsigelig 1. division kan alt lade sig gøre, og det beviste Skive onsdag, da de slog vejlegenserne med 1-0 på hjemmebane.

Serjen blev slået fast i kampens niende minut, da Simon Sterring scorede kampens eneste mål, som gør at Skive efter syv runder indtager 1. divisionens tredjeplads á points med nummer et og to, HB Køge og Nykøbing FC.

Og lige netop Nykøbing FC spillede også onsdag aften. Hjemme mod Fremad Amager måtte de nøjes med 1-1, som de dog i længden nok vil være tilfreds med, efter som at de var bagud ved pausen. Fremad Amager lægger derfor nu som nummer syv.