Pascal Gregor tror på tre point mod Silkeborg
Mchael Drost-Hansen/Polfoto
Superliga

Pascal Gregor tror på tre point mod Silkeborg

Når FC Nordsjælland i morgen gæster Silkeborg, skal alle tre point i hus, siger Pascal Gregor. Stærk defensiv skal lægge fundamentet.

FC Nordsjælland har haft en svær sæson, hvor det indtil videre er blevet til 11 point i 11 kampe. Som et af fire hold, der har lukket 20 eller flere mål ind, har defensive skrantet, men i de seneste to kampe har holdet opnået clean sheet i begge.

Den tendens vil den ene del af klubbens midterforsvar, Pascal Gregor, bygge videre på i morgendagens kamp mod Silkeborg.

- Defensivt har det set godt ud i de sidste par kampe. Vi har taget godt fra på de andres standardsituationer, og vi giver os ikke så let. Silkeborg er i en god stime, men vi har også fået styr på nogle ting og er klar til at stå imod. Jeg håber og tror på tre point, så vi kan fastholde vores stime, siger Gregor til klubbens hjemmeside.

Kan Nordsjælland få alle tre point med fra kampen, er de pludseligt med i spillet om en plads i mesterskabsspillet. Skal det opnås, mener Gregor, at det er vigtigt at få stabilitet i resultaterne.

I Silkeborgs trup er en godt spillende Robert Skov, der i sin seneste kamp scorede direkte på frispark mod AaB. Her fik han bolden til at knække i flere retninger, før den endte i kassen. Robert Skovs gode spark er et våben, Nordsjælland-spillerne er opmærksomme på - og noget Pascal Gregor så fra første parket, da de to var holdkammerater ved OL i Rio.

– Jeg så jo under OL, hvor godt Robert Skov sparker til en bold, så vi skal i hvert fald passe på ikke at lave dumme frispark lige udenfor straffesparksfeltet. Skov har en fantastisk sparketeknik, og han formår at få bolden til at knække i luften, så hans afslutninger skal vi virkelig passe på.

FC Nordsjælland på 11.-pladsen og Silkeborg på 12.-pladsen har henholdsvis fire og tre point ned til OB og Esbjerg, der deles om sidstepladsen i Superligaen.