Lyngby forlænger med med forsvarsspiller
Foto: Lars Poulsen/polfoto
Superliga

Lyngby forlænger med med forsvarsspiller

Thomas Sørensen har forlænget sin kontrakt med den klub, som han fik debut i allerede som 17-årig. Det er dog først i sin anden periode i klubben, at han for alvor er blevet fast mand.

Thomas Sørensen har forlænget sin kontrakt med Lyngby, så den nu løber frem til sommeren 2018. Den 32-årige centerforsvar fik allerede debut for Lyngby som 17-årig, men har siden da været forbi flere flere sjællandske og en islandsk klub, inden han er blevet en profil på Lyngby-holdet. 

- Da jeg mødte ind til den første træning herude, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Thomas ville blive en vigtig del af vores hold. Thomas er en af de få, der har spillet Superliga før, men aldrig nogensinde på det niveau han har nu. Ud over at han er en rigtig dygtig fodboldspiller, så har han en perfekt balance. Han ved hvornår det er dødelig krig, og hvornår vi skal trække på smilebåndet. Det er en vigtig egenskab at have, siger cheftræner David Nielsen til Lyngbys hjemmeside. 

Centerforsvaren har spillet fuldtid i alle Lyngbys Superliga-kampe i denne omgang. 

- Thomas er vokset på næsten samtlige parametre, både i sit lederskab, på det tekniske område og fysisk. Han har ligeledes tacklet presset i sidste sæson helt perfekt og ført sig selv og holdet ind i Superligaen på et imponerende niveau. Han kan lede et fodboldhold på sin egen, personlige facon både verbalt og gennem sin udstråling, og han er helt igennem en nøglespiller for vores hold. Så vi er selvfølgelig glade for, at vi har forlænget aftalen, siger David Nielsen.