SIF-kaptajn: Kommet langt når vi er skuffede over 2-2
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Superliga

SIF-kaptajn: Kommet langt når vi er skuffede over 2-2

Silkeborg IF har nu ikke tabt fem kampe i streg, og i omklædningsrummet efterfølgende var der skuffelse over de to mistede point. Et signal om selvtillid og tro på tingene i SIF.

De var foran, men de kunne ikke holde resultatet 2-1 hjemme mod FC Nordsjælland, og så måtte Silkeborg tage til takke med resultatet 2-2, efter farlige Marcus Ingvartsen ni minutter før tid fik udlignet med sin syvende scoring i sæsonen.

Havde det været for fem kampe siden, ville det point have lunet gevaldigt i det midtjyske, men efter fire kampe i streg uden nederlag var det et skuffet SIF-mandskab, der måtte nøjes.

- Det er ærgerligt. Vi holder dem fra det store. Efter de får scoret, presser vi på igen og rammer stolpen. Agger har også et hovedstød, og Albers har et tæt forbi mål, efter de udlignede. De scorede så sent, og selv om vi får samlet os, er for sent at få lagt et ordentligt pres, siger anfører Dennis Flinta til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi ender med bare at stille os ned og forsvare føringen og forsøge at være farlige ud fra det, og det lykkedes ikke så godt. De får en åbning og scorer. Det er ikke heldigt, for det er godt lavet, men vi er ikke lige på i den situation, og det er ærgerligt.

Men når skuffelsen af at miste to point har lagt sig, kan Silkeborg og Dennis Flinta glæde sig over at være inde i en god stime. En så god stime, at Flinta heller ikke selv kan huske, hvornår han har spillet fem Superliga-kampe i træk uden at tabe.

- Der er sikkert nogle statistikere, der kan hjælpe. 2009 eller 2010 måske. Det er i hvert fald lang tid siden. Og det er jo det positive. Når vi kigger tilbage og ser på det, er det en god periode, vi er inde i. Nu er det så Parken næste gang, og det er klart, at det er et svært sted at spille, og det bliver en helt anden udfordring, men vi kommer med noget i bagagen, og vi er kommet langt, når vi kan være skuffede over 2-2 mod Nordsjælland. Vi starter også med at komme bagud, men kommer igen, siger den 32-årige Dennis Flinta.

Dennis Flinta var selv den person, der meldte om bedring i SIF, da han efter klubbens sejr på 1-0 over AGF for fire kampe siden ganske enkelt bare svarede 'ja' til spørgsmålet, om der nu var bedre tider på vej.

Silkeborg-kaptajnen har indtil videre fået ret.

- Det er det udtryk, man kan mærke og fornemme. Jeg har desværre nok en del kompetence, når det handler om at vide, at man er inde i noget, der ikke er så godt. Nogle gange kan man fornemme, at holdet spiller, som det skal. Derfor svarede jeg, som jeg gjorde. Og så var det også lidt kækt, siger Flinta, der ikke overraskende fortsat har tro på Silkeborgs eksistens og berettigelse i Superligaen:

- Vi har spillet mange kampe på det seneste, og det har nok sat sig lidt. Jeg føler, vi har et Superliga-hold, men med alle de her kampe, der har været, har vi nok også være et smule pressede. Så det er fint med en landskampspause nu, siger han.

Silkeborg står noteret for 11 point for 12 kampe i Superligaen, og det rækker til en 12. plads i landets bedste række. Et point foran OB, der vandt over AGF tidligere fredag, og fire foran Esbjerg fB, der dog har spillet en kamp færre.