Video : Tipsbladet
Serie A

Inter truer med at flå armbåndet af anfører

Mauro Icardi kan være færdig som anfører i Inter, efter profilen har lagt sig ud med klubbens egne fans.

Mauro Icardi er en kontroversiel profil i Inter. I sommer var offensivspilleren tæt på at forlade klubben, da han ikke kunne blive enig om løn og personlige forhold. Det blev dog ikke en realitet, men nu er der nye problemer for anføreren. I en selvbiografi har Mauro Icardi nemlig lagt sig ud med Inter-fansene efter kritik at en episode med utilfredse fans. 

Mauro Icardi har efterfølgende undskyld sine udtalelser, men fansene har ikke ligefrem accepteret. Under søndagens kamp hjemme mod Cagliari viste Inter-fansene en banner med et klart budskab. "Icardi er ikke en mand. Han er ikke en værdig anfører. Han er ikke andet end skidt for os." 

Spændingerne får nu Inter til offentligt at true med at degradere sin anfører:

- Vil vi handle på situationen. Desværre er svaret ja! Fansene er klubbens vigtigste element. De følger os igennem alt, og vi skal respektere dem. Vi kan ikke acceptere sådan en opførsel fra en spiller, der arbejder i vores klub. Efter kampen skal vi tale tingene igennem med Mauro Icardi, siger klubbens vicepræsident, Javier Zanetti, til Mediaset Premium og fortsætter: 

- Vil vi tage anførerbindet fra ham? Det må tiden vise, men det her er et problem. Ikke kun for Mauro Icardi, men for alle der arbejder i klubben, udtaler Zanetti. 

Vi følger naturligvis op her på tipsbladet.dk, når der er nyt i sagen omkring Mauro Icardi.