Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-profil efter OB: Meget bedre hold

Marvin Pourie blev skiftet ind og gjorde en forskel, da Randers FC søndag kørte OB over.

Randers FC startede sæsonen flot, men har vist ustabilitet på det seneste. Søndag var der dog ingen slinger, da holdet hjemme kørte kriseramte OB over med 3-0. En kamp hvor George leverede den enlige træffer i første halvleg, mens Ishak signerede to træffere efter pausen. 

En af kampens bedste i det kronjyske var dog angriber Marvin Pourie, der blev indskiftet efter pausen. Pourie kvitterede for tilliden ved at levere to assists, og gennem hele sin optræden var han en stærk faktor for Randers. Efter kampen var det da også en glad angriber, der så tilbage på sejren: 

- Det er selvfølgelig en rigtig god følelse at stå her med. Det er fuldt fortjent, at vi vinder i dag. Vi var et meget bedre hold end OB, og det føles godt at være tilbage. Jeg synes, at vi får vist, at vi hører til højt oppe i tabellen, for vi spillede rigtig godt, siger Marvin Pourie til Eurosport 2 og fortsætter: 

- Det var vigtigt for mig at tage nogle farlige løb offensivt efter indskiftningen. Det lykkedes godt, og jeg er meget tilfreds, udtaler han. 

Med sejren kravler OB op på andenpladsen i Alka Superligaen Kronjyderne står noteret for 23 points.