Video : Tipsbladet
Generelle

Glen Riddersholm: Ikke i nærheden af Superliga-trofæet de næste år

AGF's cheftræner mener ikke, at klubben kommer i nærheden af Superliga-trofæet i de næste par år. Pokalturneringen går de derimod hårdt efter.

AGF har haft det svært i Superligaen i denne sæson. Målsætningen om en top seks-placering kommer længere og længere væk, fordi klubben kun har vundet én af deres seneste 12 kampe. I går fik de så en smule oprejsning, da Holbæk blev ekspederet ud af DBU Pokalturneringen med et 3-1-nederlag. 

Scoringerne af Niklas Backman, Kasper Junker og Christopher Ikonomidis gav noget af det, som Glen Riddersholm mener, truppen mangler: Selvtillid.

- Selvfølgelig gør det, det. Det er en følelse vi har jagtet længe siden Nordsjælland-kampen, det betyder rigtig meget. Og så betyder det noget, at vi er med i lodtrækningen til næste runde. Det er det, det gælder om - et af de to trofæer, der er at spille om, og Superliga-trofæet kommer vi nok ikke i nærheden af de næste år. Men pokalturneringen, der havde vi finalen sidste år, og vi går igen efter af se, om vi kan tage steppet op til den øverste skammel, siger han til klubbens hjemmeside.

Selvtillid er specielt noget, der kan bruges i AGF's offensiv. Holdet har kun lavet tre mål i deres seneste fem kampe. Næste mulighed for at overføre momentum for AGF er på mandag, når de på hjemmebane tager imod Esbjerg, der er sidst i Superligaen.