Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-profil langer ud efter Jose Mourinho

Manchester United-manager Jose Mourinho har for åben mikrofon kritiseret sin forsvarsspiller Luke Shaw, men nu tager Liverpool-profilen Adam Lallana sin tidligere holdkammerat i forsvar.

Manchester United har været i store problemer i denne Premier League-sæson. Resultaterne har været svingende, og det har fået presset til at stige omkringmanager Jose Mourinho. Den portugisiske manager har da heller ikke selv sparet på kritikken overfor sine spillere. Senest var han ude med offentlig kritik af Luke Shaw og Chris Smalling, som han anklagede for ikke at ofre sig tilstrækkeligt når det gør ondt. 

Den behandling kan Mourinho dog ikke være bekendt. Det mener Liverpool-profilen Adam Lallana, der har spillet sammen med Luke Shaw i Southampton. Han understreger, at Shaw netop er kommet tilbage efter en mareridtskade i Champions League, hvor han brækkede benet i en udekamp mod PSV: 

- Jeg spillede sammen med Luke Shaw i Southampton. Han er en rigtig, rigtig stærkk knægt. Han fik en skade i Champions League, der mindede om et stort mareridt. Sådan en kommer man ikke tilbage efter uden at være både fysisk og mentalt stærk. Samtidig vil jeg sige, at man altså ikke bare kommer tilbage fra at have brækket benet uden også selv at have det svært en gang imellem, siger Lallana til Daily Star, da han bliver spurgt ind til Mourinho-udtalelserne. 

Luke Shaw kom galt afsted den 15. september 2015. Han har siddet ude i flere måneder med et brækket ben.