Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby mangler at aflevere regnskab

Lyngby Boldklub har endnu ikke afleveret regnskab, som klubben ellers skulle have gjort ved udgangen af november, skriver Ekstra Bladet.

Superligaens helt store overraskelse i denne sæson Lyngby Boldklub har masser af succes på banen, hvor det dog mandag aften blev til et nederlag på 0-1 ude mod AaB.

Alligevel kan David Nielsens mandskab glæde sig over et efterår, hvor klubben er at finde i top seks, og hvor klubben ligner en seriøs kandidat til mesterskabsslutspillet.

Men uden for banen er der fortsat problemer.

Ifølge Ekstra Bladet har klubben endnu ikke indsendt regnskab, som klubben ellers skulle have gjort ved udgangen af november.

Over for Ekstra Bladet oplyser direktør Jesper Gotfredsen, at regnskabet først forventes at blive sendt til Erhvervsstyrelsen om nogle uger.

- Vi indkalder til afholdelse af generalforsamling i næste uge med de sædvanlig 14 dages varsel dvs. til afholdelse inden jul hvor regnskabet godkendes og indsendes, skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

I første omgang kommer der et brev fra Erhvervsstyrelsen til Lyngby, og går der mere end fire uger, kan Erhvervsstyrelsen anmode om tvangsopløsning.