Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg-spiller efter point mod SønderjyskE: En smule skuffede

Emil Scheel synes, at Silkeborg var det bedste hold på banen i kampen mod SønderjyskE, og derfor er han en smule skuffet efter kun at have fået et point.

Robert Skov scorede til 1-0 for Silkeborg i deres kamp i går mod SønderjyskE, men det var ikke nok til at få alle tre point. Efter en Johan Absalonsen-udligning blev der ikke scoret mere i kampen, og så blev det til en pointdeling på Mascot Park.

Silkeborg startede med Emil Scheel på venstre kant, og han var ikke tilfreds med, at det kun blev til et enkelt point.

- Vi var det bedste hold på banen, og det var os, som skulle have vundet, så det er derfor, at vi er en smule skuffede, siger Emil Scheel Silkeborgs hjemmeside.

Den 19-årige Sammy Skytte fik sin anden kamp fra start i Silkeborg-trøjen, og fra sin position fra den centrale midtbane så han flere gode takter i spillet for hjemmebaneholdet.

- Jeg synes, det siger rigtig meget om holdets udvikling lige nu. Vi ser rigtig gode og stærke ud, og jeg føler at vi nærmest kan byde alle op til dans i ligaen lige nu, siger Sammy Skytte.

Med det ene point er Silkeborg nummer 11 i Superligaen, hvor de i 20. spillerunde blev overhalet af AGF, der vandt med 1-0 i Herning. 

Silkeborg spiller efterårssæsonens sidste kamp, når de på lørdag gæster Superligaens nummer fem - Lyngby.