Video : Tipsbladet
Superliga

Intet ændret hos Toutouh: Vi går efter at vinde Europa League

Youssef Toutouh har tidligere udtalt, at han tror, at FCK kan vinde Europa League. Han holder stadig fast i det projekt.

FC København har haft et efterår med stor succes. De ligger nummet et i Superliagen, og selvom at videre avancement ikke lykkedes i Champions League, så er de stadig videre i Europa League, hvor de nu skal møde bulgarske Ludogorets. En af FCK’s vigtige spillere, og som har fået sit store gennembrud i den første halvdel af sæsonen 2016/2017 er Youssef Toutouh.

Han glæder sig til at komme i gang igen med fodbolden, og så har han ikke ændret på målsætningen omkring Europa League. Den turnering kan vindes.

- Jeg tror, at det bliver rigtig spændende. Vi ligger nummer et, det kan ikke blive bedre i Superligaen, så jeg håber selvfølgelig at vi kan det internationale videre i Europa League og gøre det lige så godt. Hvis vi kan gøre det, så, som jeg har sagt før, så kan jeg godt se os vinde Europa League, siger han til klubbens hjemmeside.

Da Toutouh efterfølgende bliver spurgt, om han kan sige det uden at have et glimt i øjet, svarer midtbanespilleren således:

- Ja, jeg er seriøs. Vi går efter at vinde Europa League.

Det første skridt på vejen til en Europa League-triumf er den 16. februar, når FCK skal en tur til Bulgarien. En uge senere gæster Ludogorets København, mens FCK imellem de to kampe også har et derbyopgør mod Brøndby den 19.