Video : Tipsbladet
Superliga

Sammen igen: Jammerbugt henter spiller i Silkeborg

Martin Thomsen bliver genforenet med Lars Justesen i Jammerbugt. De to arbejdede senest sammen i Hobro, hvor Thomsen var spiller og Justesen assistent. Nu er der andre roller.

De kender i forvejen hinanden fra Hobro, og nu kommer de til at kende hinanden endnu bedre. Jammarbugt i 2. Division har hentet Martin Thomsen fra Silkeborg, som dermed bliver forenet med Lars Justesen, som var assistent i Hobro, da Thomsen var spiller der. Nu er Justesen cheftræner i Hammarby.

Martin Thomsen indtræder både som spiller for klubben og som assistent for Lars Justesen i Jammarbugt.

For 2. Divisions-klubben at kunne trække i Superliga-spiller til er stort, mener klubbens bestyrelsesformand.

- Jeg synes, det er lidt af et scoop, at vi kan tiltrække en spiller af hans kaliber. Heldigvis har det tiltalt ham, at vi har gang i et spændende projekt i Jammerbugt FC, siger bestyrelsesformand Bøje Holmsgaard Lundtoft til Nordjyske.dk.

Denne sæson har ikke budt på de mange opture i Superligaen for Martin Thomsen i Silkeborg. Han fik de første syv kampe i sæsonen fra start, men siden har han ikke spillet et eneste minut.

Klubskiftet hænger også sammen med, at Thomsen har fået et deltidsjob i Skive Kommune, så derfor var det det rette tidspunkt for den 34-årige spiller.