Den sidste georgier har fået arbejdstilladelse i Esbjerg
Foto: EfB
Superliga

Den sidste georgier har fået arbejdstilladelse i Esbjerg

Lasha Parunashvili fik som den sidste af Esbjerg fB's nyindkøb arbejdstilladelse i Danmark og er nu spilleberettiget for sit hold.

Der er ingen spillere i Esbjerg fB, der ikke er berettigede til at optræde for klubben. Op til forårspremieren var der ellers tvivl om de tre georgiske og det ene ghanesisk nyindkøb og deres arbejdstilladelser, men de er nu alle faldet på plads.

Et par dage før kampen mod SønderjyskE stod det klart, at Otar Kakabadze, Budu Zivzivadze og Emmanuel Oti Essigba havde fået deres arbejdstilladelser, men endnu manglede den nyeste mand i truppen, Lasha Parunashvili.

Det er der dog styr på nu, bekræfter sportdirektør Ted van Leeuwen til tipsbladet.dk.

- Ja, den har han fået. Den fik han i sidste uge, så han er klar til at spille. 

Parunashvili var da også med klubbens reservehold i mandags, da han fik omkring en times spilletid mod FC Nordsjællands reserver. Men selvom han er spilleberettiget, står han ikke foran sin Superliga-debut lige med det første. 

- Han spillede en time, og så var han fuldstændig flad. Han mangler en del rent fysisk, så det skal vi have bygget på ham, inden han for alvor indgår i overvejelserne, sagde cheftræner Lars "Lungi" Sørensen til JydskeVestkysten efter reservekampen.

Med eller uden Parunashvili møder EfB Lyngby BK på fredag.