Fantastiske Sylvestr nedlage Silkeborg med hattrick

Jakub Sylvestr stod ene og alene for alle målene i 3-0 sejren over Silkeborg, som ikke havde meget at byde på.

Det var ingen sag for Jakub Sylvestr og AaB at vinde 3-0 over Silkeborg, som var ufarlige kampen igennem.

AaBs nyindkøbte Jakub Sylvestr scorede sit første hjemmebanemål, da han lidt heldigt headede bolden ned i hovedet af Simon Jakobsen. Inde i målet kunne Nørgaard bare kigge på.

Sylvestr viste 10 minutter senere flere prøver på hans kvaliteter, da han med en enkelt træk satte Simon Jakobsen ned på alle fire, inden han iskoldt sparkede den ind ved fjerneste stolpe. AaBs nye måltyv gjorde det endnu værre for Silkeborg IF, da han afsluttede en flot kontra fra AaB, og så så det helt umuligt ud for gæsterne.

Dermed har angriberen scoret fire mål på to kampe for nordjyderne.

Silkeborg kom bedre med i anden halvleg, men det virkede helt bevidst fra AaBs side. Gæsterne var aldrig tæt på at score, og AaB fik modsat flere muligheder for kontra den anden vej.