Vardy nedlægger Liverpool

Jamie Vardy sørgede med to mål for at Leicester kunne hive første Premier League sejr i 2017 hjem.

Det var første kamp efter fyringen af Claudio Ranieri, da Leicester her til aften fik besøg af Liverpool. I stedet for italieneren var det den midlertidige træner og tidligere assistent  for Ranieri, Craig Shakespeare, som stod i spidsen for de engelske mestre.

Fyringen så ud til at have en effekt, dagæsterne blev sendt hjem med et 3-1 nederlag. Sejren blev grundlagt af Jamie Vardy, som lignede sig selv fra sidste sæson.

James Vardy bragte de forsvarende mestre foran 1-0, da han efter 28 minutters spil modtager en dyb stikning fra Albrighton og alene med målmanden kan score Leicester første mål i 637 Premier League minutter.

Blot ti minutter efter fordobler Danny Drinkwater føringen, da han med et kvalificeret langskud udplacerer Mignolet i Liverpool-målet. Dermed kunne Leicester gå til pausen med en 2-0-føring.

Efter en times spil var Jamie Vardy endnu engang på pletten for Leicester, da han modtager et indlæg fra venstre side, stiger op mellem to Liverpool-forsvarsspillere og helt umarkeret header bolden i mål til 3-0.

Det lykkedes dog Liverpool at reducere til resultatet 3-1, da Coutinho fra kanten af feltet sender bolden ind bag en chanceløs Kasper Schmeichel.

Med sejren spiller Leicester sig over nedrykningsstregen og op på siden af Swansea på 15. pladsen.